Rakennus- ja saneerausprojektit

Projektit ovat HS-Kiinteistösaneerauksen parasta osaamisaluetta. Yritys on tehnyt erilaisia rakennus- ja saneerausprojekteja kautta yrityksen historian. Projekteissa on yleensä kova kilpailu ja niissä pärjääminen vaatii hyvää osaamista. Monesti projektien jälkeen asiakkuudet vakiintuvat ja niistä tulee myöhemmin remonttikohteita – esimerkkinä asiakas haluaa ehostaa vanhoja tiloja tai tehdä tilamuutoksia. Projekteissa olemme parantaneet ja pyrimme koko ajan parantamaan projektin johtamisen tasoa.

Meillä on alan parhaimmat ohjelmistot projektien suunnitteluun ja seurantaan.


Case-esittelyt

Kauppakeskus Metropol, Monitilatoimisto

Projektissa tehtiin Kauppakeskus Metropolin 2. kerrokseen, entisiin myymälätiloihin, toimisto- ja sosiaalitiloja noin 3000 m2. Toimimme kohteessa pääurakoitsijana, jolloin vastasimme rakennusteknisten töiden lisäksi koko työmaan johtovelvollisuuksista. Projektin haasteina olivat kohteen sijainti keskusta-alueella, tiukka 6 kuukauden toteutusaikataulu, sekä haastavien sisustussuunnitelmien mukainen toteutus. Talotekniikan suuri osuus projektissa teki aikataulusta vielä entistä tiukemman. Kaiken kaikkiaan projekti saatiin hoidettua hyvässä yhteishengessä eri toimijoiden välillä ja saimme hoidettua työt laadukkaasti ja aikataulussa.

Tyytyväisyyskyselyn perusteella onnistuimme…

Kokonaisuudessaan kaikki sujui erittäin hyvin! Ristiriita tilanteisiin puututtiin välittömästi ja asioista sopiminen sujui yhteisymmärryksessä. Yhteistyö toimi ja työmaalla keskityttiin siihen, että kaikki urakoitsijat onnistuu työssään ja saa hommansa tehtyä moitteettomasti. Ei keskitytty syyllisen etsintään ja oman nahkan pelastamiseen. Työnjohtaja oli aina tavoitettavissa.”

Lukuisten palasten yhteensovittaminen ja yleinen koordinointi, erinomainen työnjohto, nopea poikkeamiin puuttuminen, rauhallinen asioiden johtaminen, pistämätön ammattitaito.”

Konttilanhovi

Metropol