Helppo ja nopea tapa saneerata parvekkeet

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua. Siksi olemme lanseeranneet parvekekorjauksiin helpon palvelukonseptin. Tapamme toimia helpottaa taloyhtiöitä saneerausten suunnittelussa ja toteutuksessa huomattavasti. Konseptimme yksinkertaistaa koko hankkeen kulun, minimoi taloudelliset ja turvallisuuteen liittyvät riskit ja auttaa arvioimaan kustannukset tarkasti.

Miten tämä kaikki onnistuua? Yksinkertaisesti. Käytännössä emme korjaa vanhaa, vaan rakennamme parvekkeet kokonaan uudestaan.

Parvekesaneerauksen palvelukonsepti

Kun parvekkeita korjataan pinnoituksia uusimalla, voidaan työskennellä vain kesäisin ja parvekkeet ovat usein pitkään poissa käytöstä. Lisäksi parvekkeiden rakenteellinen turvallisuus jää usein varmentamatta ja saneerauksen aikana joudutaan tekemään yllättäviä lisätöitä. Kaiken lisäksi korjauksista saatu hyöty on lyhytaikainen, sillä pinnoituskorjattujen parvekkeiden käyttöikä on parhaimmillaankin vain 10–15 vuotta.

Palvelukonseptillamme saneeraus toteutuu nopeasti ja onnistuu varmasti. Aikatauluttaminen on helppoa, joten asukkaat eivät joudu elämään epätietoisuudessa ja keskeneräisyyden keskellä.

Kustannukset arvoidaan tarkasti jo etukäteen, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä remontin aikana. Lisäksi uusien parvekkeiden käyttöikä on selvästi pidempi kuin pinnoituskorjatuilla – lähtökohtaisesti vähintään 50 vuotta.

Ja mikä parasta, meidän menetelmällämme on usein mahdollista tehdä muutoksia parvekkeiden toimintoihin ja ulkonäköön: pieniä parvekkeita voidaan laajentaa omiksi huoneikseen lasituksineen ja vedenpoistoineen. Näin koko talon ulkonäkö kohenee!

Case-esittelyt

Suvantokatu 28