Jälkiasennushissit

Viihtyisyyttä ja turvallisuutta koko taloon

Olemme erikoistuneet rakentamaan jälkiasennushissejä hissittömiin kerrostaloihin. Asennamme hissit rautaisella ammattitaidolla kaikenlaisiin taloihin.

Hissien jälkiasennus pitää sisällään paljon muutakin kuin vain uudet hissit. Samassa yhteydessä hoidamme aina paloturvallisuuden ajan tasalle. Lisäksi parannamme valaistusta ja teemme muun muassa sisustussuunnittelua ja poistamme liikuntaesteitä.

Ammattitaitomme ja osaamisemme tunnetaan jo hyvin markkina-alueellamme Joensuussa. Tavoitteenamme on laajentua myös muualle Suomeen.

Pystymme tarjoamaan jälkiasennushissien rakentamisen kokonaisurakkana, joten asiakas saa aina meiltä valmiin paketin. Tarvittaessa hoidamme koko projektin aina hankesuunnitteluvaiheesta toteutukseen, ja aikataulutamme työt mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Samasta syystä myös hinnan arviointi onnistuu jo suunnitteluvaiheessa eikä matkan varrella tule vastaa ylimääräisiä kustannuksia.

HUOM! Tarjoamme taloyhtiöille veloituksetta hankesuunnitelma tasoisen kartoituksen jälkiasennushissien rakentamisesta. Pyydä kartoitus omaan taloyhtiöösi.


Case-esittelyt

Torikatu 5, Joensuu