Jälkiasennushissit

Viihtyisyyttä ja turvallisuutta koko taloon

Olemme erikoistuneet rakentamaan jälkiasennushissejä hissittömiin kerrostaloihin. Asennamme hissit rautaisella ammattitaidolla kaikenlaisiin taloihin.

Hissien jälkiasennus pitää sisällään paljon muutakin kuin vain uudet hissit. Samassa yhteydessä hoidamme aina paloturvallisuuden ajan tasalle. Lisäksi parannamme valaistusta ja teemme muun muassa sisustussuunnittelua ja poistamme liikuntaesteitä.

Ammattitaitomme ja osaamisemme tunnetaan jo hyvin markkina-alueellamme Joensuussa. Tavoitteenamme on laajentua myös muualle Suomeen.

Pystymme tarjoamaan jälkiasennushissien rakentamisen kokonaisurakkana, joten asiakas saa aina meiltä valmiin paketin. Tarvittaessa hoidamme koko projektin aina hankesuunnitteluvaiheesta toteutukseen, ja aikataulutamme työt mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Samasta syystä myös hinnan arviointi onnistuu jo suunnitteluvaiheessa eikä matkan varrella tule vastaa ylimääräisiä kustannuksia.

Pyydä ilmainen kartoitus omaan taloyhtiöösi.

Avustukset

ARA avustaa hissien rakentamista jopa 45%. Tutustu lisää avustuksiin ARA:n nettisivuilla

 

 

Joensuun kaupunki tukee myös Joensuussa jälkiasennushissejä jopa 10 %. Tutustu avustuksiin lisää kaupungin nettisivuilla.


Case-esittelyt

Kirkkotie 18, Nurmes
2 hissiä

Kohde oli 4-kerroksinen, kahdesta rappukäytävästä koostuva kerrostalo johon toteutimme hissiremontin. Kohteessa oli puolen kerroksen lepotasolliset suorat portaat. Remontissa tehtiin laajennuksena ulkopuoliset porrastornit, jolloin jälkiasennushissi saatiin asenettuna entisten porrasnousujen tilalle. Laajennuksen ulkoseinät tehtiin alumiini-lasirakenteisina, jolloin myös talon julkisivut saivat kasvojen kohotuksen. Isoista ikkunoista tulee reilusti luonnonvaloa rappukäytävään tehden rappukäytävästä valoisan ja avaran tuntuisen. Remontissa rappukäytävän pinnat uusittiin lattiasta kattoon ja rappukäytävistä saatiin näin siistit ja viimeistellyt.

Kohteeseen tuli hiljaiset automaattiovelliset Amslift-hydraulihissit. Remontin kesto oli kokonaisuudessaan n. 7 kk

Tyytyväisyyskyselyn perusteella onnistuimme…

”Tiedottaminen oli hyvää. Kulkeminen oli suunniteltu hyvin remontin aikana. Siisteys oli hyvä, ongelmia ei ilmaantunut”

”Lopputulos hyvä.”

 

Sepänkatu 36a, Joensuu
1 hissi

Kohde oli 4-kerroksinen, yhdestä rappukäytävästä koostuva kerrostalo johon toteutimme hissiremontin. Kohteessa oli kierreporaat, jotka purettiin vesikattoon tehdyn aukon kautta pois. Samalla asennettiin uudet kapeammat kierreportaat entisten tilalle, jolloin uusien portaiden viereen saatiin asennettua jälkiasennushissi. Portaiden vaihto kohteeseen toteutettiin yhden päivän aikana, jolloin asukkaat pääsivät palaamaan asuntoihinsa vielä samana päivänä. Remontissa rappukäytävän pinnat uusittiin kokonaisuudessaan ja näin saatiin aikaan viimeistelty lopputulos. Värivalinnoissa kohteessa käytettiin sisustusalan ammattilaista.

Kohteeseen tuli hiljaiset Amslift-hydraulihissit. Remontin kesto oli kokonaisuudessaan 3 kk ja työ valmistui aikataulussa.

Tyytyväisyyskyselyn perusteella onnistuimme…

”Kaikki sujui sovitulla tavalla ja asioista oli helppo keskustella työnjohdon kanssa. Työn suoritus oli rutinoitua ja siinä näkyi selvästi aikojen tuoma kokemus ja kehitystyö.”

”Remonttimies ja maalari oli asiansa osaajia ja puheliaita ja kohteliaita. Kiitos heille!”

Länsikatu 16, Joensuu
3 Hissiä

Kohde oli 4-kerroksinen, kolmesta rappukäytävästä koostuva kerrostalo, johon suunnittelimme ja toteutimme hissiremontin. Kohteessa oli puolen kerroksen lepotasolliset suorat portaat ja rappukäytävä oli riittävän leveä, n. 3m, automaattiovellista hissiä varten.

Kohteeseen tuli Joensuun ensimmäiset Amslift-hydraulihissit, jotka asennettiin kavennettujen portaiden väliin. Samalla rappukäytävän pinnat uusittiin kokonaisuudessaan, jolloin lopputulos on viimeistellyn näköinen. Remontin kesto oli kokonaisuudessaan 5 kk ja asunnot olivat koko ajan asukkaiden käytössä.

Tyytyväisyyskyselyn perusteella onnistuimme…

”Mielestäni pystyitte noudattamaan julkaistua aikataulua hyvin. Huomioitte hyvin portaissa kulkevan asukkaan.”

”Kaikki vaiheet menivät sujuvasti! Mukava rakennusporukka (kaikkien osa-alueiden tekijät)”

 

 

Torikatu 5, Joensuu