Jälkiasennushissit

Viihtyisyyttä ja turvallisuutta koko taloon

Olemme erikoistuneet rakentamaan jälkiasennushissejä hissittömiin kerrostaloihin. Asennamme hissit rautaisella ammattitaidolla kaikenlaisiin taloihin.

Hissien jälkiasennus pitää sisällään paljon muutakin kuin vain uudet hissit. Samassa yhteydessä hoidamme aina paloturvallisuuden ajan tasalle. Lisäksi parannamme valaistusta ja teemme muun muassa sisustussuunnittelua ja poistamme liikuntaesteitä.

Ammattitaitomme ja osaamisemme tunnetaan jo hyvin markkina-alueellamme Joensuussa. Tavoitteenamme on laajentua myös muualle Suomeen.

Pystymme tarjoamaan jälkiasennushissien rakentamisen kokonaisurakkana, joten asiakas saa aina meiltä valmiin paketin. Tarvittaessa hoidamme koko projektin aina hankesuunnitteluvaiheesta toteutukseen, ja aikataulutamme työt mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Samasta syystä myös hinnan arviointi onnistuu jo suunnitteluvaiheessa eikä matkan varrella tule vastaa ylimääräisiä kustannuksia.

HUOM! Tarjoamme taloyhtiöille veloituksetta hankesuunnitelma tasoisen kartoituksen jälkiasennushissien rakentamisesta. Pyydä kartoitus omaan taloyhtiöösi.


Case-esittelyt

Länsikatu 16, Joensuu
3 Hissiä

Kohde oli 4-kerroksinen, kolmesta rappukäytävästä koostuva kerrostalo, johon suunnittelimme ja toteutimme hissiremontin. Kohteessa oli puolen kerroksen lepotasolliset suorat portaat ja rappukäytävä oli riittävän leveä, n. 3m, automaattiovellista hissiä varten.

Kohteeseen tuli Joensuun ensimmäiset Amslift-hydraulihissit, jotka asennettiin kavennettujen portaiden väliin. Samalla rappukäytävän pinnat uusittiin kokonaisuudessaan, jolloin lopputulos on viimeistellyn näköinen. Remontin kesto oli kokonaisuudessaan 5 kk ja asunnot olivat koko ajan asukkaiden käytössä.

Tyytyväisyyskyselyn mukaan onnistuimme…

Mielestäni pystyitte noudattamaan julkaistua aikataulua hyvin. Huomioitte hyvin portaissa kulkevan asukkaan.”

Kaikki vaiheet menivät sujuvasti! Mukava rakennusporukka (kaikkien osa-alueiden tekijät)”

 

 

Torikatu 5, Joensuu